Već više od 60 godina Rehau razvija i proizvodi sisteme profila za prozore, vrata, fasade i roletne, držeći se inovativnog načina razmišljanja, blizine prakse i tradicionalno visokih zahtjeva.

Kompetentnost i otvorenost za inovacije učinili su da Rehau postane vodeći dobavljač sistemskih rješenja na bazi polimera i servisnih usluga na području građevinarstva, automotiva i industrije. Zahvaljujući kombinaciji veoma efikasnog razvoja i izrazito decentralizovane organizacije prodaje i servisnih usluga, međunarodna grupacija se na tržištu svrstala među top dobavljače.

Visok stepen profesionalizma od razvoja materijala do izrade, kao i strast prema neograničenom potencijalu primjene polimernih materijala predstavlja preduslov da vodeća premijum marka bude širom svijeta uspješna. Ova sinergija i usko partnerstvo sa pogonima za proizvodnju prozora kao i mnogobrojni saradnici educirani i obučeni na Rehau akademiji, od Rehau su napravili vodećeg proizvođača sistema profila za prozore, vrata i roletne.

Rehau sarađuje samo sa stručnim i iskusnim proizvođačima prozora. Tu ćete biti posavjetovani od strane stručnog osoblja bilo da se radi o novogradnji ili renoviranju, od oblika prozora, preko odabira karakteristika toplotne i zvučne izolacije, protuprovalne zaštite, pa sve do željene boje.

Prozori će biti napravljeni, dostavljeni i montirani isključivo prema Vašim željama i zahtjevima.

Odabirom jednog od Rehau sistema profila za prozore, napravili ste pravi izbor, jer su prednosti brojne:

–             ušteda energije zahvaljujući visokom stepenu toplotne izolacije,

–             uživanje u tišini zbog dobre zvučne izolacije,

–             osjećaj sigurnosti usljed individualnih mjera protuprovalne zaštite,

–             kreativan dizajn prozora zbog velikog izbora boja i oblika,

–             jednostavno održavanje zahvaljujući visoko vrijednoj i glatkoj Rehau HDF-površini (High-Definition-Finishing),

–             dugotrajnost i pouzdanost.