Od 20. do 27. aprila 2019. iskoristite sedmicu „ludih“ cijena u Hyundai salonima širom Bosne i Hercegovine te ostvarite maskimalnu uštedu do 11.000 KM u zavisnosti od modela i opreme vozila. Broj vozila i modela u ovoj akcijije ograničen.

Hyundai Auto BH zajedno sa svojim ovlaštenim prodavcima u Bosni i Hercegovini obilježava dolazak proljeća sa zaista posebnim uslovima kupovine tokom narednih sedam dana. Najbrži mogu doći do svog željenog Hyundai vozila po posebnim uslovima. Posebno izdvajamo Tucson kao najtraženiji i najprodavaniji SUV treću godinu redom za kojim i nakon dolaska osvježenog modela raste interes. Osvježeni model Tucson možete imati zaveć od 35.990 KM sa PDV-om u zavisnosti od motora i opreme.

Nisu samo cijene „lude“ kada je osvježeni Tucson u pitanju, posebne cijene važe i na određeni broj drugih Hyundai  modela i to osvježeni i20, i30 i novi Santa Fe.

Posjetite nas tokom ove posebne sedmice u Sarajevu, Mostaru, Banjoj Luci, Doboju i Brčkom. Iskoristite nevjerovatnu proljetnu ponudu.

Zatražite ponudu ili testnu vožnju ovdje.