Naša priča počinje tačno prije godinu dana i stoga vas pozivamo da zajedno proslavimo naš prvi rođendan.

Zahvaljujući našim kupcima koji su prepoznali kvalitet koji nudimo, concept store “Toy&Joy” u subotu 06.11.2012 slavi svoj prvi rođendan! Za tu priliku pripremili smo posebno druženje za bebe i djecu i imat ćemo posebne goste koji su svima dobro poznati: Mickey i Minnie Mouse! Također, pripremili smo i posebne popuste od 5% do 20% na kompletan asortiman!

Pridružite se našoj proslavi koja počinje u 12:00 i traje sve do 16:00!

Za sve one koji nisu u mogućnosti doći i posjetiti nas, osigurali smo besplatnu poštarinu do 07.11.2021 za sve gradove u BiH!

O concept store-u Toy & Joy

Toy & Joy je concept store koji svojim drugačijim pristupom nudi razne vrste brendova i igračaka, kako bi odrastanje bilo što zanimljivije.

Nalazimo se u samom centru Sarajeva, na adresi Branilaca Sarajeva 19 ( preko puta Narodnog pozorišta).

U našoj ponudi imamo obuću i odjeću, drvene igračke, kapice, kupaće kostime, kolica i tricikle, kozmetiku za mame, bebe i djecu, te jedan poseban segment zaštite za djecu u vidu zaštite za ćoškove, vrata i utičnice, ali i jedan poseban sektor a to je uređenje dječije sobe.

Nudimo širok izbor tapeta, dječije rasvjete, ali i dječijeg namještaja.

Brendove koje možete pronaći u nasoj prodavnici su: Lassig, OYOY Living design, GOKI, donebydeer, Elodie, reer, LineaMamma baby, Joolz, mushie, Beaba, Boon, Petit Collage, JaBaDaBaDo, Candylab Toys, Tooky Toy, a od nedavno smo u našoj ponudi imamo i STEM igračku danskog brenda “Bakoba” koja je dobila nagradu za najbolju igračku na svijetu!

Našu kompletnu ponudu možete pronaći na našim društvenim mrežama Instagrama (@toyandjoysarajevo) i Facebooka (Toy & Joy Sarajevo), kao i na našoj web stranici (www.toyandjoy.ba) na kojoj je dostupan webshop, koji svim mamama i djeci omogućava lakšu i bržu kupovinu.

Posebnu pažnju posvećujemo tome od kakvog su materijala igračke, sa kojima djeca u odrastanju razvijaju motoriku, logiku, te uče prve simbole. Potrudili smo se da sve igračke koje možete pronaći kod nas su izrađene od drveta koje je farbano sigurnim bojama koje su na bazi vode.

Ono cime se ponosimo jesu naši domaći BH brendovi, kojima rado otvaramo naša vrata, pa tako u ponudi imamo stribbo dječiji namjestaj, Didaktik proizvode za mame i djecu, kao i smile.love proizvode unikatnog dizajna.

Briga o kupcima nam je najvažnija, i trudimo se svim sadašnjim i budućim majkama biti na raspolaganju, i brzo odgovoriti na njihove upite i pitanja, narudžbe ali dati i savjet za određene proizvode.