U gradu na Vrbasu održano je prvo ovogodišnje, proljetno druženje Ladies In by Jana, a prisutne gošće mogle su uživati u novom ambijentu Royal Plaze.

Druženju je prisustvovalo oko 200 žena, koje su po dolasku dočekane pićem dobrodošlice, te su počašćene divnim okusima Jane, Sarajevskog kiseljaka, kao i vina vinarije Nuić. Gošće su probale i ukusne specijalitete, te se upoznale s proizvodima Parfumerija Plaza, Subrina Le Petit Marseillais i Lindex BiH.

Sve prisutne gošće ovog puta su uživale u duhovitoj predstavi Cosa Nostra, priči o dvije žene koje se susreću u nesvakidašnjem ambijentu i zaključuju da su u ljubavnom trouglu s jednim muškarcem… Traje borba, smišlja se strategija, mijenjaju se sredstva, prave planovi, a pitanje je kome će on na kraju pripasti? Na kraju od ljutih rivalki njih dvije postaju najbolje prijateljice. Predstava je nastala u produkciji umjetničke grupe Satya i Centra za kulturu Sarajevo, a autorica projekta je poznata bh. glumica Minka Muftić.

Veče je zaokruženo poklonima s kojima su gošće otišle kući, a koje su obezbijedili sponzori projekta, Lindex, Parfumerija Plaza, Le Petit Maresillais, Subrina i Ladies In Magazine.

Subrina je i ovoga puta privukla pažnju svih prisutnih žena, ovom prilikom predstavivši svoje boje za kosu Subrina Charm, kao i specijaliziranu liniju za rješavanje problema kose i vlasišta Subrina Recept.