Odmaknimo se od učestale fraze da su hladni dani idealni za wellness opuštanje. Pronađimo svoje wellness radosti čak i u trenutcima kada sunce miluje vaše tijelo jer wellness je sve ono što nas opušta, puni energijom i čini nas sretnima.

Neka vas proljetne boje okoline, jedinstveni sauna programi, magičnost Wellnessa Orhidelia i opuštenje u wellness centrima povedu u poseban svijet dobrog osjećaja i posebnih doživljaja koje možete doživjeti samo u Termama Olimia. Osebujnost smještajnih kapaciteta pomoći će vam da odaberete najbolje za sebe i svoj odmor. Dodir vrućeg vjetra u hotelu Breza**** omogućit će vam neograničeno uživanje u saunama Wellness centra Termalija. Magičnost Orhidelije u Wellness hotelu Sotelia**** otkrit će vam svijet crne orhideje i uvesti vas u začaranu priču najboljeg wellnessa u Sloveniji. Ako ipak želite brzi odmor za najbolju cijenu, onda nemojte više čekati nego iskoristite odličnu pogodnost uz Olimsko opuštanje.

Proljetno vrijeme nosi i simptome zbog kojih se osjećamo pomalo pospano i bez energije. To je samo proljetni umor za kojeg preporučujemo buđenje osjetila u Termama Olimia gdje će vas savršen spoj prirode, wellness programa, termalne vode i posebnih programa revitalizacije tijela, ojačati i pripremiti vas za nadolazeće ljetne dane. Posebna specijalnost je selfness uz kojeg ćete pronaći zdrave i pozitivne navike koje ćete moći primijeniti i kod kuće. U tom segmentu Terme Olimia predstavljaju poseban “šumski potop” u kojem ćete doživjeti potpunu interakciju sa šumom te ju doživjeti svim svojim osjetilima. Osluškivanje prirode oko sebe, primjećivanje šumskih čarolija i stapanje s šumskim blagodatima u potpunosti će umiriti vaš organizam. Ulaz u kraljevstvo drveća poseban je način za povezivanjem s okolinom gdje ćete naučiti posebne vježbe koje će vam pomoći da se vratite u stvarnost puno energije.

Na vama je samo da pronađete malo slobodnog vremena i posvetite se sebi i svojoj porodici.

P.S. Preostalo je još nekoliko slobodnih mjesta za Praznik rada pa predlažemo da vaš proljetni odmor počne baš tada.