Hyundai kao i svake godine do sada organizuje posebnu proljetnu servisnu akciju sa mnogobrojnim pogodnostima, koja traje od 9. marta do 18. aprila 2015. godine.

Zima je teška i okrutna: niske temperature, snijeg, rupe, sol na cesti, te mnogo drugih stvari stavlja na test izdržljivosti amortizere, filtere, točkove i kočnice. Upravo iz tog razloga, pravo je vrijeme da posjetite Hyundai ovlaštene servisne centre u Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Doboj, Tuzla i Brčko) i provjerite da li vaše vozilo funkcioniše u potpunosti kako treba.

Sveobuhvatni kontrolni pregled od 20 tački preventivno će zaštiti automobil od većih kvarova, obezbijediti mobilnost, pouzdanost i sigurnost, a kroz sve to održati i vrijednost istog.

Iskoristite priliku da pored redovnih servisa, ostvarite pogodnosti tradicionalne proljetne servisne akcije (15 posto popusta na originalne rezervne dijelove, 15 posto popusta na dodatnu opremu – po preporuci proizvođača, besplatni pregled, besplatna testna vožnja).

Za vrijeme zakazivanja termina iskoristite priliku i zakažite testnu vožnju za jedan od Hyundai modela, ili zatražite testnu vožnju pri samom dolasku.

Pored svih navedenih pogodnosti ove posebne servisne akcije, tu je i posebna ponuda najprodavanijih modela i30 i ix35, te promotivna ponuda tek predstavljenog javnosti novog i20.

Ne oklijevajte zakažite termin kod ovlaštenog Hyundai servisera i sačuvajte vrijednost vozila!