Da li ste upoznati sa činjenicom da većina ljudi izgubi svaki dan 50 do 100 vlasi kose, a prilikom pranja broj moze porasti i do 250. Međutim, ta činjenica ne mora biti zabrinjavajuća, ukoliko se kosa obnavlja!

Gubitak kose je problem koji podjednako muči žene i muškarce.

To je svakako, još od davnina, povezano sa načinom gledanja i tradicionalnim shvatanjem po kojem kosa predstavlja simbol ljepote, ali i odraz zdravlja.

Prirodna kozmetika Gloria već odavno se može pohvaliti posebnom recepturom šampona, koji učinkovito zaustavlja opadanje kose i podstiče njen novi rast.

Zbog djelotvorne mješavine ljekovitih sastojaka, rezultate ćete moći vidjeti i dodirnuti već nakon nekoliko korištenja.

Šampon za rast kose, na bazi koprive, savršeno je rješenje ukoliko je vaš problem rijetka i slabašna kosa, koja je pritom sklona i opadanju.

Ova jedinstvena prirodna receptura nastala je spajanjem biljnih, hladno prešanih ulja argana, makadamije, ricinusa, vitamina E, te eteričnog ulja ružmarina.

Kombinacija sastojaka potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, a kosu jača od korijena do vrhova.

Prilagođen je svim tipovima vlasišta, a već nakon nekoliko korištenja, prvi rezultati će biti primjetni u vizualnom i taktilnom smislu.

Nakon redovne uporabe, postepeno će doći i do formiranja novih, mladih vlasi, a vi nećete imati ni najmanji problem da se naviknete na svoju novu, zdravu i prirodno bujnu kosu.

Gloria šampon za rast kose ima klinički dokazanu efikasnost u povećanju gustoće kose nakon 85 dana,  dokazanu od strane laboratorije za ispitivanje kvalitete  Hamilton.

Jeste li već probali magični šampon za obnovu i rast kose ili su vam navedene karakteristike tek poznate?