Jučer je u Sarajevu predstavnicima medija, influencera i saradnika kompanije Deichmann predstavljena nova kolekcija i kampanja Wherever You Go jesen/zima 2021. Kampanja obiluje životnom radošću, zajedništvom i slobodom, baš kao i svi modeli koji su predstavljeni u modnom performansu i koji će se rado nositi ove sezone. 

Kolekcijom dominiraju atraktivne, trendi čizme, koje se posebno izdvajaju po udobnosti i funkcionalnosti, zbog čega kolekcija i nosi simboličan naziv Wherever You Go, za sve prilike i osjećaj potpune slobode. Modeli su namijenjeni ženama i muškarcima s aktivnim i autentičnim životnim stilom, te onima sa snažnim afinitetima prema modi.

Deichmann brunch, pored modnih tema obilježili su i jedinstveni muzički performansi, ukusne delicije i nezaobilazni personalizirani pokloni za koje se kreativni tim kompanije Deichmann uvijek pobrine i obraduje svoje saradnike. Kompanija Deichmann je sa ovog eventa poslala snažnu poruku o važnosti zajedništva i vrijednovanja svakodnevnih životnih radosti u krugu prijatelja i porodice, i kako da zajedno doživimo nove avanture uz nove Deichmann trendove. 

Modele iz nove Deichmann kolekcije, za koju smo sigurni da će biti izbor svih modnih znalaca ove jeseni i zime, potražite u njihovim trgovinama širom BiH i na www.deichmann.com