Ako još uvijek niste spakirali kampersku opremu i udobnu obuću krajnje je vrijeme da to učinite. Tri dana dobre muzike, pozitivne energije i dobre zabave sprema se na Tjentištu, na još jednom izdaju OK Festa.

Da bi uspomene ostale nezaboravne i da bi posjetioci poslali djelić atmosfere dragim ljudima pobrinuo se Jack Daniel's i to na način koji je danas pomalo zaboravljen. Naime, sve posjetiteljke i posjetioci Jack zone primjetit će poštanski sandučić sa razglednicama na kojima će moći ispisati svoje utiske, a Jack Daniel's će se pobrinuti da stignu na željenu adresu i prenesu pozdrave i pozitivnu energiju.

Pored toga na prepoznatljivom Jack šanku, uz već poznate okuse, pronađite i nešto novo. Prvi put, pored Jack Cole posjetiteljke i posjetioci će moći uživati u i limenci najpoznatijeg Jack Daniel's koktela – Lynchburg Lemonade. Limunada je uvijek bila znak dobrodošlice, a ukusni koktel predstavlja najbolje ljetno osvježenje i povod za druženje sa prijateljima uz odlične izvođače na ovogodišnjem OK festu.

Vidimo se na Tjentištu!

Živjeli!