Nakon uspješne premijerne projekcije “Senki nad Balkanom” glumačka i produkcijska ekipa serije, predvođena Draganom Bjelogrlićem, okupila je u srijedu veče na Koktelu pod senkama kinematografsku elitu, kao i mnoge uticajne učesnice i učesnike 23. Sarajevo film festivala.

Kompanija Bambi i brend Plazma podržali su promociju serije “Senke nad Balkanom” na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu. Plazma, kao jedan od najjačih regionalnih brendova, već duži niz godina podržava različite kulturne manifestacije i projekte.

Više stotina zvanica i predstavnici velikog broja regionalnih medija komentarisali su sa glumcima prve utiske nakon projekcije, želeći da saznaju što više detalja o ovom istorijskom trileru čija je radnja smještena u burni period kraja dvadesetih godina prošlog vijeka.

Od kada je prošle godine SFF u svoj program uvrstio i predstavljanje serija, “Senke nad Balkanom” su prvi tv serijal koji prezentuje ostvarenja iz Srbije. Nova serija Dragana Bjelogrlića počeće paralelno da se prikazuje krajem oktobra na svim nacionalnim televizijama bivše Jugoslavije, kao i u Ruskoj Federaciji.