Bosanski kulturni centar u Tuzli preksinoć je bio u znaku promocije ljubavi, humanosti, kulture i tolerancije, a kada tome dodamo i odlično raspoložene Tuzlanke, onda možemo reći da je i ovaj Ladies In ispunio sva očekivanja.

Živimo u svojim mikro-svjetovima, podigli smo zidove oko sebe i gotovo da smo izgubili sposobnost empatije, međusobnog razumijevanja i pozitivnog dijaloga. Baš stoga je predstava američkog dramatičara Donalda L. Coburna “Partija remija” naišla na oduševljenje svih prisutnih. Predstava koja na originalan način govori o zaboravljanju istinskih ljudskih vrijednosti aktuelnija je nego ikada, a toga su svjesne i članice Ladies In zajednice, koje upravo svojim druženjima pokušavaju promijeniti ovaj stereotip i uvesti istinske vrijednosti u svoju svakodnevnicu.

Naravno, ni ovoga puta na Ladies In druženju nisu izostavljene promocije, pokloni, degustacije, vrhunska muzika, odlična zabava i networking jer sve je to ono što Ladies In zajednicu čini to što jesu.

Svoju neizostavnu podršku 320 prisutnih žena i ovaj put su pružili: Jana, Subrina, LPM, Plaza Parfumerija, Aqua mineral, Swarovski, Mavi, Deling Invest, Centar za njemački jezik Daf, Ginekološka ordinacija Dr. Mahira Jahić, Mliječna industrija 99 Gradačac, Urban Home i Restoran ketering Royal.

Treba naglasiti da je Subrina i ovoga puta izazvala posebnu pažnju promocijom svojih šamponi i losiona Subrina Recept za uklanjanje problema osjetljivog i oštećenog vlasišta.