Odmarajte ispod veličanstvenog sunca, uronite u plavi okean. Slatki momenti lagane tropske zabave zabilježeni u raznobojnom ljetnjem nakitu. Stilizujte svoj lični raj i nosite ga oko vrata, zgloba ili na prstima ili ušima. Kreirajte prasak boja uz svijetao i odvažan nakit koji će izgledati senzacionalno uz Vaš ljetnji garderober.

Svijetlo i odvažno ljeto 2017.

Ovog ljeta, nosite nakit živahnih boja, svježe plave i zelene tonove ili se igrajte vibrantnim nijansama pink i ljubičaste boje. Usudite se da ih kombinujete: ovi srebrni must have komadi će izgledati savršeno na preplanuloj koži.

Zahvaljujući Pandorinoj novoj kolekciji namijenjenoj ljetu 2017, popularni privjesci u ljetnim bojama, od hladnih do toplih tonova, nude pregršt izbora za svačiji ukus.

Raznobojni Tropical Paradise dizajni su izrađeni od strane Pandorinih iskusnih zanatlija. Oni koriste visoko kvalitetan materijal i vijekovnim zanatskim tehnikama izrade kombinuju modernu tehnologiju.

Moments dupla kožna narukvica u plavoj boji je šik i može se kombinovati sa različitim privjescima. Plava boja kreira opušten izgled i daje osnovu za personalizaciju narukvice uz pomoć privezaka.

Za smirene i nježnije tonove, tu su Blue Mosaic Shining Elegance razdvojnici sa silikonskim jezgrom koje omogućava da ostanu na mestu. Svjetlucava plava i zelena boja na privjescima Sea Life i Ocean Treasures predstavlja fantastičnu kombinaciju.