Da li je Vaša beba uvijek u pokretu? Da li postane nestrpljiva dok joj, kao i obično, mijenjate pelene, čineći tu aktivnost izazovom? Pravo je vrijeme da probate Pampers Pants pelene u obliku gaćica!

Šestomjesečne bebe postanu veoma aktivne. One se počinju prevrtati, puzati i migoljiti. Njihova sposobnost da se kreću u ovom dobu se razvija veoma brzo. One su veoma znatiželjne i teže ka tome da se stalno igraju i istražuju. Ovo je trenutak kada mijenjanje pelene postane pravi izazov za roditelje.

Kada je Vaša beba mirna jedino dok spava, te kada počne puzati i istraživati svijet oko sebe, pants pelene u obliku gaćica dolaze u pomoć koju trebate. Pampers Pants, izabrane za Proizvod 2018. godine, se lako navlače i skidaju, istovremeno pružajući odličan komfor i obezbjeđujući do 12 sati suhoće. Pants pelene sa rastezljivim pojasom i bez ljepljive trake se mogu navući u samo jednom potezu.

Pampers Pants daju bebi slobodu da se kreće okolo i istovremeno Vam dozvoljavaju da ih promijenite dok se one neometano igraju. Kako je ovo moguće? Vaš mališan ne mora više da leži i bude miran dok mu mijenjate pelene. Jednostavno pocijepajte sa strane da skinete stare pelene i potom jednostavno navucite novi par dok mališan stoji. Nema više jurnjave dok se beba prevrće i puže! Promjena pelene će biti laka i zabavna i za Vas, i za bebu.

Pampers Pants imaju rastezljivi pojas koji omogućava odličan komfor sa manje curenja. Dodatno, Vašoj bebi će biti udobno sa do 12 sati Pampers suhoće kojoj se vjeruje – tako da ništa ne ometa igru Vaše bebe. Pampers Pants sa tri apsorbirajuća kanala pomažu bebama da se kreću slobodno i održavaju bebinu kožu suhom zahvaljujući apsorbirajućim mikro-perlama koji zadržavaju vlažnost.

Vrijeme je da se pozdravite sa nespretnim promjenama pelena. Easy-on Pampers Pants se oblače sa samo jednim navlačenjem, čak i kada se Vaša beba kreće unaokolo, puže ili stoji. Vi i Vaša beba možete uživati u svim aktivnostima vani i unutar prostorija bez brige, dok se ona kreće slobodno i istražuje svijet.

I više od toga, bebe od 6+ mjeseci starosti se mogu ne samo igrati i kretati se, nego čak i plivati sa zdravom i zaštićenom kožom zahvaljujući Pampers Splashers. Nova pelena za plivanje pristaje kao odjeća za kupanje i štiti kao što to radi Pampers.

Sretno ljeto, sretan odmor sa Pampers Pants i Pampers Splashers!