Od 10. juna kupcima će na adresi www.omega.ba na raspolaganju biti najbolja online prodavnica za kupovinu bijele tehnike i elektronike Beko, Blomberg i Grundig.

Kupovina svih raspoloživih proizvoda objavljenih u online prodavnici obavlja se kompletno putem interneta. U par jednostavnih koraka i par klikova željeni proizvod je već pred ulaznim vratima kupca. Za sve one koji žele pomoć pri naručivanju, željeni proizvod mogu naručiti i putem telefona pozivom na 035 312 450 ili putem e-maila webshop@omega.ba.

Čitav proces online kupovine je jednostavan i ne oduzima više od par minuta vremena. Od odabira proizvoda pa do same naplate prolazi se kroz par koraka: odabir proizvoda, nastavak na plaćanje, popunjavanje potrebnih informacija, plaćanja i naravno dostave do krajnjeg kupca. Plaćanje se može izvršiti: jednokratno putem debitnih i kreditnih kartica svih banaka (Visa, MasterCard, American Express, Maestro, i putem PayPal-a), gotovinom (po primitku pošiljke-pouzećem), plaćanje na rate putem shopping kartica.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat željene adrese na području cijele Bosne i Hercegovine. Za svaku Vašu kupovinu preko 50 KM dostava je besplatna. Kupljeni proizvodi će biti dostavljeni na Vašu adresu najkasnije 48 sati od trenutka kada ste primili obavještenje o uspješno izvršenoj kupovini.

U slučaju da proizvod koji vam je dostavljen nije proizvod koji ste naručili isti možete zamijeniti ili vratiti uz refundaciju najkasnije 7 dana od dana dostave. Vašu narudžbu možete otkazati sve do trenutka dok Vam naš operater ne potvrdi da je narudžba zaprimljena.

Svi proizvodi iz asortimana Beko bijele tehnike dolaze sa 5 godina pune garancije, u okviru koje dobijate besplatan servis kao i zamjenske dijelove. Sa 5 godina garancije pokriveni su svi proizvodi iz asortimana Beko bijele tehnike, dok Beko klima uređaji, Grundig TV uređaji, kao i Beko i Grundig mali kućanski uređaji dolaze se 2 godine garancije.