U zeničkom TC Džananović danas je otvorena druga radnja Extra Sports koncepta, a povodom otvaranja kupce su dočekali nevjerovatni popusti od 30 do čak 70 posto na cjelokupan asortiman, koji će trajati do 19. novembra.

Povodom otvaranja Extra Sports radnje za najbrže kupce pripremljeni su posebni pokloni iznenađenja, s vi ostali dobijaju poklon vaučer sa 20 posto popusta na cjelokupan asortiman koji će moći iskoristiti u narednom periodu. Naredna četiri dana izvrsna su prilika da se pripremite za zimu jer su cijene zimskog asortimana snižene od 30 do 70 posto.

Do 19. novembra iskoristite priliku da kupite cipele po cijeni od 41 KM, zimske jakne od 42 KM, čizme od 52 KM, te potražite posebne ponude, specijalne akcije i iznenađenja.

Extra Sports je novi maloprodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme prepoznatljiv po povoljnim cijenama, stalnim akcijama i širokim asortimanom artikala najpoznatijih brendova: Nike, adidas, Reebok, Converse, Cocomo, Lotto, Lonsdale, Slazenger, Umbro, Athletic i mnogih drugih. Prodavnica u Zenici je druga po redu u Bosni i Hercegovini, a očekuje se otvaranje još nekoliko prodajnih mjesta u narednom periodu.

Od sada ćete na jednom mjestu pronaći sve što Vam je potrebno za Vaše sportske aktivnosti, i to po nevjerovatno niskim cijenama.

Dobro došli u Extra Sports u TC Džananović.