Netaknuta priroda, dobro društvo, nezaboravne uspomene iz kampa, nova poznanstva, odlična zabava, koncerti omiljenih bendova, otvoreni bazen, rafting i planinarenje… Sve što je potrebno za savršen vikend zar ne? Prestanite sanjariti, spremite se za avanturu, i uputite se na Tjentište i nacionalni park Sutjeska na OK fest.

Šator, udobna odjeća i obuća, te, naravno, dobro društvo je prvo čime se trebate naoružati. Kamp je i ove godine za posjetiteljke i posjetioce uređen kako bi pružio maksimalan doživljaj jednog od najposjećenijih festivala u regiji. Netaknuta priroda očarava vas na samom dolasku. Sutjeska važi za jedan od najljepših nacionalnih parkova, a imajući na umu da vam se sprema tri dana dobre muzike i odličnog filma, vikend za pamćenje može početi. Uz „mali  detalj“ više -, na -18⁰C savršeno ohlađen, shot Jägera.

Kad ste našli savršeno mjesto, postavili šator, vrijeme je za druženje u Jäger zoni koja je must visit mjesto Jäger fanova i svih onih željnih dobrog provoda. Nakon kratkog predaha i zabavnih sadržaja, koji zasad ostaju tajnom, vrijeme je za muzičke spektakle na Jägermeister main music stageu.

Josipa Lisac, Van Gogh, Dubioza kolektiv, Psihomodo pop i Let 3 neka su od imena koja ćete imati priliku čuti i vidjeti, a doživljaj će upotpuniti suvremeni vizualni efekti.

Najveći otvoreni bazen u regiji, sunčanje i pijuckanje omiljenog pića, a za avanturiste rafting ili planinarenje, siguran su pokazatelj da vam ni dnevna varijanta OK festa neće biti dosadna. Sve što vam treba je kupaći kostim, peškir preko ramena, te dobro raspoloženje i narandžasti Jäger vijenac u kosi.

Stoga, počnite s pakovanjem stvari odmah: ljeto je vrijeme kad se stvaraju najbolje uspomene, stvarajmo ih skupa pod motom „Collect memories, not things!“

Želite li svoju ulaznicu za tri nezaboravna dana zabave, požurite na Jägermeister Facebook stranicu ili Instagram, zaigrajte nagradnu igru i uz malosreće, ulaznica može biti vaša. Nagradna igra traje do četvrtka!

Dobrodošli na Tjentište, vidimo se ispred Jägermeister main stagea!