Kad je riječ o zdravim proizvodima, uvijek rado ističemo Donat Mg, prirodnu mineralnu vodu najbogatijom magnezijem u EU. On je jedan od najprirodnijih i najfunkcionalnijih proizvoda s kojim se može početi, ali i nastaviti dan.

Donat Mg je potpuno prirodan, a njegove funkcionalnosti su dokazane kliničkim ispitivanjem. Na potpuno prirodan način potiče probavu, a zdrava i redovna probava osnova je za zdrav i jak organizam. Započnite dan s  toplim Donatom Mg, prirodno potaknite probavu i pritom se osjećajte lakše i bolje. Tijekom dana ga se preporuča piti polagano, u manjim količinama, za nadopunu organizma magnezijem. Poznato je kako magnezij, između ostalih važnih uloga,  doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti što je u suvremenom načinu života svakodnevna pojava. Za one koji vježbaju, magnezij će pomoći uspostaviti ravnotežu izgubljenih elektrolita i smanjiti pojavu neugodnih mišićnih grčeva.

Kad bi dan trajao više od 24 sata, možda bi ljudi imali više vremena za svoje zdravlje – možda bi više vježbali, polakše žvakali hranu, birali zdravije namirnice, na miru donosili odluke i imali vremena posvetiti se sebi.

Nažalost, dan se ne produžuje, a obaveza i pritisaka je sve više te potrošači traže brza rješenja za svoje tegobe. Također, sve su više svjesni značenja vlastitog zdravlja i uzimaju puno veću ulogu u donošenju odluka koje su dobre za njihovo zdravlje. 100% prirodna mineralna voda kao što je Donat Mg odličan je odabir za zdravi početak svakog dana.