Terme Olimia su u februaru otvorile potpuno novi dio Wellness centra Termalija naziva Family Fun koji uključuje inovativne bazene, bazen s pijeskom za mališane, prostore za igru i zabavu, 7D kino, zabavne tobogane, unikatna odmarališta i još mnogo toga. U razdoblju od marta do kraja maja obnavljat će i preostali dio Termalije te modernizirati recepciju i garderobni dio. U to vrijeme pristup bazenima će biti malo otežan.

„Već sada se veselimo potpuno obnovljenoj cjelokupnoj ponudi bazena i sauna Termalije, koje ćemo za Vas otvoriti početkom juna 2018. Budući da želimo da Wellness Orhidelia ostane prvi i jedinstven izbor za sve koji žele užitak i opuštanje u mirnom ozračju, od juna 2018. ograničit ćemo pristup djeci do 14 godina.

Ovom prilikom pozivamo vas da posjetite novi Wellness centar Termalija koji će nuditi vrhunski svijet termalnih užitaka za baš sve naraštaje: Termalija Relax, namijenjen za opuštajući odmor i Termalija Family Fun, koji je otvorio svoja vrata prošlog mjeseca te nudi atraktivne bazenske sadržaje i sadržaje uz bazen za porodice, djecu i mlade: tobogane s novim dimenzijama i pustolovinama, stijenu za penjanje iznad bazena sa slapovima, višedimenzionalni doživljaj u 7D kinu…

Posebno smo se pobrinuli za naše najmlađe posjetioce i posjetiteljke za koje smo pripremili bazen za mališane s pijeskom, mirna porodična mjesta za odmor, sobe za previjanje i dojenje, prostore za pripremu dječje hrane…“, naveli su iz Termi Olimia.

Više informacija pronađite ovdje.