Novi program lojalnosti Zajedno na putu dostupan je na svim Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama u Bosni i Hercegovini. Korisnice i korisnici kartice lojalnosti Zajedno na putu ostvaruju bonus poene prilikom svake kupovine goriva, odabranih proizvoda i usluga na Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama.

Bonus se obračunava prilikom kupovine i deponuje na karticu. Ukoliko je kartica aktivirana može se odmah koristiti, a vrijednost ostvarenog bonusa zavisi od nivoa kartice. Srebro, zlato i platina su nivoi koje kartica Zajedno na putu može imati, a uslovljeni su iznosom mjesečne potrošnje u prethodnom mjesecu. Maksimalni bonusni procenat može da dostigne do 3,5 odsto od vrijednosti računa.

“Na ovaj način nastavljamo da unapređujemo kvalitet naših usluga i da njegujemo partnerski odnos sa našim potrošačima. Nakon vrhunskih goriva G-Drive serije sada na tržište BiH uvodimo i program lojalnosti koji će korisnicima omogućiti brojne pogodnosti i uštede prilikom kupovine na našim maloprodajnim objektima. Kako su nam interes i zadovoljstvo potrošača uvijek na prvom mjestu, nastavićemo i dalje da unapređujemo svoju ponudu u svakom segmentu”, rekao je Srđan Pešević, direktor G-Petrol, kompanije koja upravlja mrežom Gazprom i NIS Petrol benzinskih stanica u BiH.

Više informacija o programu može se naći ovdje.