Giorgio Armani je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao urban i energičan brand koji odiše mladošću, slobodom i pozitivnom energijom: nešto eksperimentalnija verzija stila matičnog branda. Emporio Armani se profilirao u liniju za žene i muškarce koji slobodno uživaju u svemu što čine.

“Za mene je Emporio još od samog početka omiljeni medij za ‘ispitivanje terena’. Promatrajući svakodnevni život, otkrivam u kojem smjeru valja krenuti. Iako je prožima mladenački duh, kolekcija nije namijenjena isključivo dvadesetogodišnjacima, već i onima koji se žele osjećati mladima bez obzira na godine te pritom zadržati profinjenost i eleganciju.”

Giorgio Armani

Potraživši nadahnuće u svim dijelovima svijeta, Giorgio Armani je 1998. kreirao prve mirise za Emporio Armani s modernim, multikulturalnim prizvukom.

2017. je godina za dva nova mirisa koji odražavaju savremeni način života i obraćaju se novoj generaciji: za nju i za njega. Dva naziva – dvije fraze kojima započinje ljubavni dijalog predstavljen u nizu kratkih filmova redatelja Fabiena Constanta, u kojima glavne uloge tumače Matilda Lutz i James Jagger. Okosnica ove priče je ljubav – bezuvjetna ljubav koja izaziva radost. Simboliziraju je dva spojena prstena, a savršeno interpretira novi mirisni duo.

Matilda i James glume Lauru i Paula, par koji svaki dan iskušava snagu svoje ljubavi. Priča se odigrava u samom centru velike svjetske metropole i prikazuje ljubavnu priču 21. stoljeća. Matilda i James doživljavaju ljubav koja ih čini jačima i zbog koje im sve izgleda moguće – ljubav koja ih pokreće i mijenja nabolje, širi perspektivu i čini ispunjenijim osobama. Baš poput zaštitnog znaka branda Emporio Armani: “Odabrali smo orla zbog toga što smo znali da će ljudi odmah razumjeti što on simbolizira – želju za dosizanjem nebeskih visina”, pojašnjava Giorgio Armani.

Zajedno možemo letjeti do nebeskih visina, zajedno smo nezaustavljivi. Filmovi prikazuju tri crtice iz života u kojima Paul i Laura svaku situaciju pretvaraju u pozitivno iskustvo ispunjeno hedonizmom. Naslovi zvuče poput “ljubavne mantre”, koja im daje nesvakidašnju moć i vjeru u ljubav koja raste svakim danom.

Ovo je novi dijalog između muškarca i žene: suvremen, pozitivan i uravnotežen.

Ljubav izražena kroz miris

Mirisni duo jednake snage. Jedan, savršeno ženstven. Drugi, raskošno muževan. Komuniciraju, izazivaju i zavode jedno drugo.

Za nju / BECAUSE IT’S YOU

Njezin je miris radostan, slastan, iskričav i jednostavno neodoljiv – poput elegantne kombinacije nerolija i zrele maline. Što očaravajuća mlada žena krije duboko u srcu? Njezin je miris izrazito ženstven, intuitivan i strastven. Odmah vas opija njezin šarm, poput opojnog, sofisticiranog apsoluta ruže. Miris se poigrava njezinim zavodljivim moćima poput igre vanilije i mošusa, otkrivajući nevjerojatnu senzualnost. Hrabar i upečatljiv, njezin miris izražava snažnu želju da se najdražoj osobi izjavi ljubav: BECAUSE IT’S YOU.

Za njega / STRONGER WITH YOU

On je uronjen u sadašnji trenutak i suvremeni način života. Nepredvidljiv je i originalan, poput pikantnog akorda u gornjim notama – spojakardamoma, ružičastog papra i listova ljubičice. Zrači urođenom elegancijom i mladenačkom ležernošću, koje odražava nota kadulje u srcu mirisa. U komunikaciju unosi dozu senzualnosti, baš poput magnetično privlačnog spoja note VanillaJungleEssence™ i slatkog akorda kestena: STRONGER WITH YOU.