Inspirisan sportistkinjama i sportistima koji u svakom trenutku dana žive svoj sport, ali i onima koji su uvijek spremni za nove izazove, adidas Athletics kreirao je novu verziju čuvene Z.N.E. dukserice, čuvajući izuzetan kvalitet i prepoznatljivi dizajn.

Među onima čiji će outfitove jeseni obilježiti novi Z.N.E, našli su se svjetski poznati fudbaler Real Madrida Karim Benzema, španska teniserka i aktuelni „broj 3“ na WTA rang listi Garbine Muguruza, igrač američkog fudbala iz Houston Texansa DeAndre Hopkins i fitnes instruktorka Julie Jaws Nelson.

Nova adidas dukserica omogućava sportskim asovima da budu spremni za akciju u djeliću sekunde, nakon samo jednog jednostavnog pokreta. Inovacija je specijalno dizajniran rajsferšlus, izuzetno jednostavan za otkopčavanje.

Bez obzira na to da li je pred njima izazov na terenu ili van njega, redizajnirana kapuljača pomaže sportistkinjama i sportistima da sačuvaju mir i odbrane se od pritiska.

„Kao sportisti, izuzetno mi je važna udobnost, ali i osjećaj da u svakom trenutku mogu da savladam svaku prepreku koja mi se nađe na putu. Nova adidas Z.N.E. dukserica omogućava mi da brzo odgovorim na izazov, tako da fokus može stoprocentno da mi ostane na stvarima koje su presudne za postizanje vrhunskih rezultata”, rekao je Karim Benzema, prvotimac Real Madrida, branioca titule u Ligi šampiona.

Redizajnirana kapuljača i specijalno dizajniran rajsferšlus ukombinovani zajedno sa Climalite tehnologijom i neprevaziđenim bijelim detaljima rezultirali su novom adidas Z.N.E. muškom i ženskom duksericom pogodnom za nošenje kako na sportskim terenima tako i na ulici.

adidas Z.N.E. Hoodie Fast Releasemuška i ženska duksericaje dostupana u Sport Vision radnjama i u online shopu.