Ovaj hrskavi kolačić odavno je osvojio naše simpatije. Slasni francuski macaroni koji se jednostavno tope u ustima dolaze nam u raznim bojama i raznovrsnih su aroma. A da bi taj zabavni užitak bio uvijek dostupan, pobrinuo se Rosal, vodeća marka njege usana. Novi Rosal Lip Balm Macarons namijenjeni su intenzivnoj zaštiti i njezi usana uz preslatke arome jagode, vanilije i borovnice

Rosal Lip Balm Macarons neodoljivih aroma jagode, vanilije ili borovnice njeguju usne svojim prirodnim sastojcima, bez parabena i mineralnih ulja, štite usne od isušivanja i omekšavaju ih. Uz slatke i aromatične Rosal Lip Balm Macaronse usne postaju meke, sjajne i glatke.

Rosal Lip Balm Macarons nema parabena te sadrži prirodne voskove i ulja za iznimnu njegu usana: shea maslac koji dubinski hrani suhu kožu te ju štiti od ponovnog isušivanjai ulje košpice marelice bogato vitaminima A i E, linolnom i ostalim esencijalnim kiselinama, kao i mineralima te omekšava, hrani i regenerira kožu. Rosal Lip Balm Macarons njeguju usne i daju im prekrasan sjaj uz neodoljivu aromu.

Dolazi zima, a hladni vjetar i niske temperature mogu oštetiti nezaštićenu kožu. Koža usana vrlo je tanka, nježna i osjetljiva, a usne su konstantno izložene vremenskim (ne)prilikama. Zaštitite svoje usne najslađim balzamom za usne – Rosal Lip Balm Macaronsima!