Ljudski organizam je vrlo osjetljiv na temperaturne promjene, a jedan od odgovora tijela je i pojačano znojenje. Ta se pojava događa stalno čak i u trenucima mirovanja i spavanja, stoga je i dezodoriranje dio naše svakodnevne kozmetičke rutine i njege kože. Kod odabira proizvoda prednost prirodnih dezodoranasa je mnogostruka. Osim što sadrže prirodne sastojke koji ne štete koži, ne sadrže umjetne mirise, konzervanse, niti soli aluminija, a ujedno i hrane kožu.

Nova linija Olival Natural deo krema odiše prirodom, a sadržani sastojci istovremeno dezodoriraju,  pružaju dugotrajnu svježinu i koži daju mirisnu notu tijekom cijelog dana.

Mineralna podloga sa sodom bikarbonom (natrijev hidrokarbonat) u obliku kristalnih mikročestica,  aktivna je tvar Olival deo krema koja izvrsno neutralizira znoj.

Eterična ulja koži daju ugodan miris i djeluju antibakterijski.

Uljna podloga s karite maslacem i kokosovim uljem njeguje i hidratizira kožu s efektom produženog djelovanja.

Natural deo krema menta i lavanda – kompozicija eteričnih ulja mente i lavande pruža jedinstven osjećaj ugode i hlađenja na koži.

Natural deo krema sensitive rose – opojan i suptilan miris ruže glavna je osobina ove blage deo kreme pouzdanog i nježnog dezodorirajućeg djelovanja. Namijenjena je osobama vrlo osjetljive kože.

Natural deo antibacterial krema s čajevcem – eterično ulje čajevca najsnažniji je prirodni antiseptik, te je krema namijenjena osobama koje se pojačano znoje, bave sportom ili su izložene dodatnim naporima.

Olival Natural deo kreme ne sadrže opasne tvari, što je dodatno potvrđeno Nature certifikatom za prirodnu kozmetiku, a pomno usklađeni 100% prirodni sastojci namijenjeni su i najosjetljivijoj koži i u svim razdobljima života. Nemaju negativan učinak na kožu niti okoliš, ne štete ozonu,  ne začepljuje pore, omogućuju koži  da prirodno diše, s krajnjim  rezultatima njegovane i zdrave kože bez neugodnih mirisa tijekom cijelog dana.

Možete ih pronaći u CM prodajnim mjestima, apotekama i biljnim apotekama po cijeni od 7,10 KM.