U okviru kampanje “Vrijeme je za čaroliju”, putnike Turkish Airlines-a na letu Istanbul – Sarajevo Dormeo je obradovao prigodnim poklonima, i na taj način poželio im dobrodošlicu u Sarajevo i čestitao predstojeće praznike.

Dormeo je zajedno sa aviokompanijom Turkish Airlines i Međunarodnim aerodromom Sarajevo, pripremio iznenadjenje za putnike. Umjesto očekivanih kofera, putnike je dočekao i novogodišnji poklon, Dormeo praznične sove u kojima se nalazi topla deka. Ovaj simpatični gest je izazvao oduševljenje putnika, uljepšao putovanje, a vjerujemo da će im ovaj dolazak u Sarajevu ostati u lijepom sjećanju.

Pred nama je najljepši dio godine, vrijeme praznika, sve podsjeća na toplinu doma, porodicu i poklone, a sigurni smo da će ove simpatične Dormeo sovice učiniti ove praznike posebnim, poručuju iz Dormeo-a.

Nakon velikog uspjeha projekata iz prethodnih godina, Dormeo je i ove godine pronašao način da uljepša novogodišnje praznike, a sve u cilju promocije zdravog i kvalitetnog sna.

Međunarodni aerodrom Sarajevo, kao mjesto susreta gdje se prepliću emocije dok ispraćamo ili dočekujemo drage ljude, posebno u ovim prazničnim i danima darivanja, sa velikim zadovoljstvom je uzeo učešće u ovoj Dormeovoj čaroliji, poručuju sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku:

Veoma smo zadovoljni i ponosni na saradnju sa Dormeom i Medjunarodnim aerodromom Sarajevo. Decembar je mjesec praznika i darivanja, s toga vjerujemo da su naši putnici ovom gestom bili sretni i oduševljeni, kazali su iz Turkish Airlines-a.

Nakon mnoštva društveno odgovornih projekata iz prethodnih godina, trudili su se izmamiti osmjeh na licima mnogih ljudi, kako najmlađih, tako i onih starijih.

Na linkovima možete pogledati samo neke od projekata:

Mnogobrojne projekte možete pogledati na oficijelnoj Facebook stranici https://www.facebook.com/DormeoBA/.

Dormeo se od srca zahvaljuje svim prijateljima projekata na podršci. Iznimno su sretni jer nastavljaju misiju širenja ljubavi, toplih zagrljaja i pozitivnih priča i u narednim godinama.

Sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu želi vam Dormeo tim.