Austrijska kozmetička kuća Revelique Cosmetics i ove je godine osvježila paletu svojih proizvoda novim nijansama kojima prate trenutne svjetske modne trendove. Ovaj put riječ je o ruževima za usne.

Noviteti iz Revelique Cosmetics nose inspirativna i atraktivna imena: Rita, Claudia, Gina i Ava. To su nove nijanse ruževa za usne kojima je obogaćena inače brojna paleta koju nudi ovaj austrijski proizvođač.

Radi se o ruževima visokog sjaja s velikom moći prekrivanja i ekstra glatkom formulom u svijetlim bojama, koji intenzivno hidratiziraju usne i garantuju postojanost. Ne isušuju usne, ne blijede, ne razlijevaju se i ne mrljaju, a imaju aktivni sastojak vitamina E, s njegovim anti-aging svojstvima. Novi Revelique ruževi ne sadrže mirise i parabene.

Svi proizvodi Revelique Cosmetics su dermatološki ispitani.

Revelique Cosmetics je internacionalni kozmetički brend iz Austrije. Visok kvalitet proizvoda Revelique kozmetike broji više od 100 proizvoda u različitim kategorijama dekorativne kozmetike. Revelique Cosmetics se pozicionira s klasičnim šikom i kvalitetom prestižnog brenda, po veoma atraktivnoj cijeni. Ističe se bezvremenski elegantnim dizajnom pakovanja u kombinaciji s natprosječno kvalitetnim sastojcima.