Dolaskom proljeća svi pričamo o aktivnom bavljenju sportom, rekreaciji i popratnim stvarima koje nam pomažu da se pripremimo za ljeto, no zapitajmo se da li je to sve zaista tako ili sve ostaje na razini priča i dogovora. Da bi odluka bila što lakša, u Termama Tuhelj pripremili su odlične programe koji će vam pomoći da vratite tijelo u formu, saznate više o zdravoj prehrani te saznate kako pravilnim korištenjem Svijeta sauna i savjetima kozmetičara i fizioterapeuta, možete pripremiti svoje tijelo i organizam za tople ljetne dane.

Proljetni paket uz 50% popusta

Vikend će biti dovoljan da naučite pokoju zdravu naviku koju ćete moći kontinuirano primjenjivati kod kuće, a da bi učenje bilo što jednostavnije, pripremili su i posebno Proljetno buđenje osjetila, paket u kojem možete neograničeno uživati u Svijetu sauna i kupanju na Vodenom planetu, a kao iznenađenje tu je i poklon gdje druga osoba ostvaruje 50% popusta.

Aktivnosti u vodi i na suhom

Uz redovne aktivnosti kretanja koje vam prezentiraju uz vođenje šetnje, nordijsko hodanje i vožnju biciklom, pripremili su i odlične vježbe u vodi za koje kažu da u učinkovitije od onih na suhom. Upravo zbog otpora vode, mišići rade aktivnije čak i kada mi toga nismo svjesni. Svakoga dana u 11 sati na Vodenom planetu isprobajte odlične vježbe u vodi, a za pravilno držanje i što bolju izvedbu, tu su i njihovi fizioterapeuti. Ako ste više za aktivnije vježbanje, onda rezervirate popodnevni termin od 17 sati kada vas očekuje plesni aqua aerobic. Za sve one željne aktivnijeg vježbanja, na raspolaganju vam je fitness centar i grupne vježbe u polivalentnoj dvorani.

Njega tijela i sauniranje za vrijeme toplih dana

Za njegu tijela, u svibnju pripremaju posebne masaže termalnim blatom i podvodne masaže snižene čak do 20%. Nakon opuštanja u SPAeVITA centru, Terme Tuhelj preporučuju ulazak u posebna svijet buđenja osjetila – Svijet sauna gdje ćete doživjeti poseban teatar programa i to čak svakih sat vremena. Aroma program vrtloženja zrakom nešto je što morate probati, a sauna majstori ga izvode u 14, 16, 18 i 20 sati, a vikendom se izvode čak i posebni termini, petkom, subotom, nedjeljom je dodatan program u 19, te petkom i subotom u 22 sata.

I prehrana je važna

Zdravom načinu života, potrebno je dodati i zdravu prehranu. Terme Tuhelj mislile su i na to. U svim jelovnicima potražite jela označena jabukom jer su to jela koja sadrže najbolju kombinaciju nutritivnih elemenata i hranjivih sastojaka. To su vitalna jela koja možete pripremiti i kod kuće. Isto tako, na show cookingu u restoranu Lati možete popričati s kuharom i saznati više o začinima, njihovom primjeni u kulinarstvu kao i o hladno prešanim uljima. Sve je to bitno da bi doveli svoje tijelo i organizam u formu.

Krenite aktivno, a za sve ostalo tu su Terme Tuhelj.