Urban magazin i kompanija Pharma Maac nagrađuju tri trudnice u ranoj fazi trudnoće poklon paketom Mamin dar, posebno osmišljenim za ovaj period u životu trudnice.

Od same spoznaje o trudnoći do poroda, svaka trudnica brižno prati razvoj bebe, te iz sedmice u sedmicu promatra promjene na svom tijelu i s veseljem iščekuje dolazak djeteta. A kako niti jedan trenutak ne bi bio prepušten zaboravu,kompanija Pharma Maac je kreirala Dnevnik trudnoće koji prati svaku sedmicu pojedinačno uz mogućnost zabilješki određenog stanja, planiranja pregleda, te prostora za fotografije ultrazvuka i mnoštvo korisnih, inspirativnih savjeta.

Poklon paket, simbolično nazvan Mamin dar, pored rokovnika sadrži još i uzorke Weleda proizvoda za njegu trudnica, Orthomol Natal prijeko potreban dodatak prehrani tokom i nakon trudnoće, sok za zdravlje i užitak Rabenhorst, te kupone sa vrijednim popustima, iskoristive kroz apoteke.

U saradnji sa firmom Bojprom, unutar poklona će se naći i poseban vaučer sa popustom na dječiju opremu.

Više informacija potražite ovdje ili ovdje.

Kako do nagrade?

Podijelite Facebook post na svom profilu. U komentaru tagujte trudnicu u ranoj fazi trudnoće, koju biste željeli obradovati i kojoj bi ovaj dar bio od koristi!

Nagradna igra traje do petka, 14. septembra, kada ćemo izvući tri dobitnice poklon paketa Mamin dar. Sretno!