Terme Olimia s cjelovitom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom, te od samog postanka nepobjedivim najboljim slovenačkim wellnessom Orhidelia, poziva vas na opušteni odmor.

Wellness Orhidelia, najprestižniji je dio Termi Olimia, u vama će probuditi ljubav prema vlastitom tijelu i opustiti  vam um. Raznolikost wellness centru Orhidelia omogućuje svakom gostu da pronađe svoj intimni kutak mira i opuštanja.

Orhidelia nudi užitke unutrašnjih i vanjskih bazena, sauna centar, niz tematskih odmorišta i osvježavajućih kulinarskih užitaka.

Wellness Orhidelia je arhitektonska poezija za oči i kolaž odabranih luksuznih detalja za dušu. To je slavlje originalnosti i senzualnost viška, gdje možete u bilo koje vrijeme i bilo gdje uvijek biti sami u privatnosti vlastitih misli i osjetilnih iskustava.

Dođite, pronađite svoj intimni kutak i učinite nešto dobro za sebe.

U periodu od 25. jula do 6. augusta nudimo posebnu ponudu Magičnost Orhidelie za 86,40 eura po osobi za noć, u što je uključeno ugodan ambijent Wellness hotela Sotelia****s, bogat vitalni doručak koji će vam osigurati energiju za otkrivanje ljepota olimske priče i večera koja će izvrsnošću okusa razmaziti vaše nepce, svježe voće i boca termalne vode svaki dan u sobi, neograničen ulaz u Termalni park Aqualuna, vodeni doživljaji u ljekovitoj termalnoj vodi Wellness centra Termalija s uključenim animacijskim programima za odrasle i djecu, kupanje u Vodenom planetu u Termama Tuhelj, opuštanje u Sauna svijetu Wellness centra Termalija, gdje će vas očarati posebni programi saunanja u čak devet tematski obojenih sauna, Selfness jutro u prirodi s posebnim programima za poticanje vitalne energije.

Za vrijeme vašeg boravka u Termama Olimia darujemo vam bon u vrijednosti od 10 eura koji možete iskoristiti umjesto pansionske večere u gostionici Lipa, restoranu Gratiola, dvorcu Mihanović ili kod Olimskih ponuđača po vašem izboru.

U okolini možete posjetiti samostan Olimje sa trećom najstarijom apotekom u Evropi, čokoladnicu Synercus Olimje, dvorac Podsreda, Agolf, pravi raj za golfere, brojne vinarije i domaće pivnice, Jelenov greben, Vještičiju kuću, te brojne biciklističke i pješačke staze, kao i sadržaje seoskog turizma.