Kod sezonskih virusnih infekcija disajnih puteva, ljekari često preporučuju odmor imirovanje. Igrajte Lysobact igricu i boravak kod kuće pretvorite u zabavu.

Više od 50 miliona pacijenata širom svijeta uspješno i efikasno je liječeno Lysobactom, jednim od vodećih brendova Bosnalijeka. Riječ je o jedinstvenom oralnom antiseptiku, koji je prepoznat na svjetskom farmaceutskom tržištu s odličnim sigurnosnim profilom bez neželjenih efekata.

Primjenom Lysobacta se postižu izuzetni terapijski efekti kod grlobolje, bolova pri gutanju zbog različitih, najčešće upalnih uzroka, hronične upale krajnika (tonzilitisa) i stanja nakon vađenja krajnika, kod upale usne sluznice (stomatitis), upale desni (gingivitis), zatim kod pojave afti, te nakon vađenja ili popravke zuba i drugih stomatoloških zahvata.

Efikasnost lijeka Lysobact, podstakla je Bosnalijek da tržištu predstavi novu formulu Lysobact Spray, u pakovanju od 30 mililitara. Lysobact Spray pacijentima omogućava brzu i jednostavnu primjenu te precizno, ciljano raspršivanje na teško dostupna mjesta u usnoj šupljini.

Kod pojave simptoma i znakova grlobolje, koja ječesto i jedan od prvih znakova prehlade, često se preporučujemirovanje kod kuće. Da vam vrijeme brže prođe i da se pritom zabavite igrajte igricu Lysobact. Ova jednostavna igrica gađanja, sa tri nivoa i dvije težine (za početnike i napredne igrače) ima cilj da neutrališe što veći broj uzročnika upala u ustima i pobijedi grlobolju.

Igrica Lysobact prilagođena je za računare i pametne telefone. Android igrica dostupna je preko Google Play-a, apreko Apple Store-aza i-Phone uređaje. Web verzija igrice za računare dostupna je na web stranici Lysobact.ba.

Pored igrice, na web stranici Lysobact.ba možete pronaći veliki broj korisnih informacija vezanih za oralne antiseptike i česte indikacije u kojima se oni primjenjuju.