Upravo zato, Lush će vam kroz proljetnu limitiranu kolekciju proizvoda omogućiti da najvažnijim ženama u svom životu poklonite bombu za kupanje u obliku leptira, koja ovisno o sastojcima pruža u potpunosti drugačije iskustvo. Ukoliko želite pokloniti osvježenje uz snagu limuna i razvedravajuće slatke narandže, tu je Lemon Butterfly.

Za one koje preferiraju slatko, Honey Bear veganska pločica za masažu će omatati kožu u maslace kakaa i badema za bogati hidratantni zagrljaj koji tješi slatkim mirisima tonke i vanilije.

Raspberry Milkshake sapun za ruke i tijelo svojom omekšavajućom pjenom od soka kupine i bademovog mlijeka umiruje, dok bogata davana, kadifica i benzojeva smola koži daju predivan miris.

Sa More Tea & Sympathy bombom za kupanje kročite u osvježavajuću kupku punu nerolija i apsoluta pročišćavajućeg zelenog čaja.

Pilingu za tijelo Mamma Mia morate dati priliku jer će vas gomila ružičastih sastojaka razvedriti i omekšati vašu kožu. Teško je odoljeti! Ružičasta himalajska sol, ružičasta glina te vanilija čiste, zaglađuju i parfumiraju. Apsolut vanilije, koji se dobiva od mahune biljke, osim što posjeduje bogati i slatki miris, djeluje umirujuće na kožu. Nije sva sol iz mora! Iako se himalajska sol dobija iz zemlje, ona posjeduje ista pročišćujuća i zaglađujuća svojstva kao i morska sol.