Na veliku radost mnogobrojnih mališana, ali i njihovih roditelja, u Konzumu je počeo loyalty program Spužva Bob Skockani. Omiljeni crtani lik i njegova vesela družina iz Bikini doline sa sobom su donijeli dašak morske atmosfere i mnoštvo sreće koja će se u Konzumu širiti sve do polovine oktobra.

Osmijeh na dječijim licima je neprocjenjiv, stoga su u Konzumu odlučili da pozovu najomiljenijeg morskog beskičmenjaka da ispliva iz morskih dubina i djeci širom BiH uljepša prve školske dane. Uvijek okružen prijateljima Spužva Bob će mališanima ukazati na značaj druženja, tako da na velika vrata vraća društvene igre koje su širom svijeta, uprkos ubrzanom razvoju tehnologije, ponovo moderne.

Tako će za svakih potrošenih 15 KM ili kupovinom određenih proizvoda koji učestvuju u programu kupac će dobiti jedan Flowpack (paketić) s dva diska, naljepnicom i pečatom. Tokom trajanja programa kupac skuplja pečate, a za svakih 10 skupljenih u Konzumu dobiva jednu Rollinz figuricu. Moguće je skupljati i 42 naljepnice za albume te 84 diska za izradu raznih kreativnih građevina. Dodatnu zabavu za cijelu porodicu će osigurati i plišane igračke Spužva Bob na koje će kupci ostvariti 50 posto popusta ukoliko popune album s naljepnicama.

U slobodnoj prodaji će se nalaziti start paket Vreća Sreća s albumom u koji se mogu skupljati naljepnice i pečati, Rollinz figurice, te igrati igrice. Također, razdragana ekipa učiniti će početak nove školske godine đacima dodatno sretnijim, jer se u Konzumu mogu pronaći i proizvode za školu s likovima Spužva Bob Skockani.