Pripremite se za najsavremenije uređaje u režiji LG Electronicsa (LG), koji nastavlja sa svojim dominantnim i krupnim koracima ka samom vrhuncu tehnoloških dostignuća. Asocijacija za potrošačku tehnologiju (CTA™) prepoznala je LG Electronics (LG) kao kompaniju zaslužnu za revolucionarne inovacije u tehnologiji i dizajnu. Shodno tome, na predstojećem Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES), kompaniji će biti uručeno nekoliko nagrada za inovativnost, za flegship smart telefone, prenosne uređaje, LG OLED televizore, saundbarove i kućne aparate, uključujući i dva najveća priznanja – nagrade ‘Najbolje od inovacija’.

Već sedmu godinu u nizu, flegship smart telefoni, LG OLED televizori i kućni aparati osvajaju nagrade na CES-u, što je zvanično priznanje industrije za najinovativnije proizvode.Ovoga puta, kompaniji će najveće priznanje CTA, CES nagrada ‘Najbolje od inovacija’ biti uručena za LG V40 ThinQ smart telefon i inovativni soundbar.

Među brojnim proizvodima kompanije LG koji su dobili nagrade za inovacije u tehnologiji i dizajnu izdvajaju seLG V40 ThinQ smart telefon, LG G7 ThinQ smart telefon i sat LG W7. Pored njih, nagrađene su i napredne mašine za pranje veša, napredni televizori, audio sistemi i kompjuteri, a svi nagrađeni proizvodi će biti predstavljeni na sajmu CES 2019.

Nagrada ‘Najbolje od inovacija’ Međunarodne izložbe potrošačke elektronike naglašava napredak proizvoda sa aspekta tehnološkog dizajna i inženjerstva. Nagrade se biraju godišnje od strane panelista među kojima su cijenjeni industrijski dizajneri, inženjeri i novinari koju odluku donose na osnovu nekoliko kriterijuma – korisničko iskustvo, estetika, inovativan dizajn, kvalitet i doprinos kvalitetu života.

Kompletna lista proizvoda kompanije LG koji su osvojili nagrade na CES 2019, uključujući i nagradu ‘Najbolje od inovacija’, bit će predstavljena na konferenciji za medije na CES sajmu 7. januara 2019. godine u Las Vegasu.

Sa brojnim nagradama i prestižnim priznanjima, LG se istakao kao najefikasnije rješenje za vaše tehnološke potrebe, bez ograničenja kreativnosti i funkcionalnosti.

Ove fenomenalne komade tehnologije potražite na našem web shopu klikom kao i u prodavnicama.

Uvjerite se u kvalitet ovih fantastičnih proizvoda koji će promijeniti vaše svakodnevne obaveze, čineći ih lakšim i bržim i u vaš život unijeti savremene tehnološke dodatke najvišeg stepena.