Istinske kampere uvijek prati pozitivna energija, dobra zabava, odlično društvo, nova poznanstva i nezaboravni trenuci začinjeni dobrom muzikom. Ovo ‘pravilo’ potvrdili su i na ovogodišnjem OK Festu, gdje ni kiša nije uspjela pokvariti nezaboravan vikend.

Gibonni, Kiril Djaikovski, Elemental, Rudimental, Letu Štuke samo su dio ovogodišnjeg line upa Jägermeister main stagea koji je budnim držao rasplesane festivalce do kasnih noćnih sati, užarivši atmosferu do vrhunca. U predahu između odličnih glazbenih izvedbi, fanovi su se mogli osvježiti u Jäger zoni, savršeno na -18 ˚C ohlađenim najpoznatijim njemačkim likerom, uslikati se ispred photowalla s jelenom u prirodnoj veličini i družiti se s Jägeretama. Najveća gužva bila je kod već poznatog umjetnika Jäger zone, Ante, koji je svojim umijećem počastio sve ljubiteljice i ljubitelje tattoo arta. Vješta ruka privremenim jägeriziranim tetovažama „išarala“ je mnoge posjetiteljke i posjetioce.

Festival u blizini netaknute prirode svakako je mjesto na koje želite ponovo doći, bilo da vam je ovo prvo iskustvo ili ste već dobro poznato lice. Jäger festivalska avantura se nastavlja. Dok se spremate za novu destinaciju, pogledajte djelić atmosfere na aftermovieju i Jägermeister službenim stranicama društvenih mreža Facebook i Instagram.

Vidimo se u Jäger zoni uskoro, već na Demofestu u Banjoj Luci!