Ljubitelj ste skijanja i zimskih sportova i uživate u našim prekrasnim skijalištima, Blidinju, Jahorini, Bjelašnici…? Sigurni smo da ste onda primijetili veselu, narančasto – crnu ekipu koja je na after ski partyima donijela val pozitivne energije!

Ledena zona, kako i priliči uvijek savršeno ohlađenom Jägeru na -18 ⁰C, donijela je mnoštvo zanimljivih sadržaja na najpoznatijim skijalištima u našoj zemlji, a posjetitelji su u društvu Jägeretta uživali u hladnim shotovima posluženim u minijaturnim bočicama, ali i ukusnom toplom punču naziva Wintermeister.

Otporna na minuse, baš kao i Jäger boca, vesela narančasto – crna karavana nakon turneje po skijalištima  zaputila se na olimpijsku ljepoticu Jahorinu, nosećisa sobom mnoga iznenađenja koja čekaju posjetioce najiščekivanijeg glazbenog festivala sezone, u režiji Exit ekipe iz Novog Sada– Festivala 84.

Velika medijska pozornost, popunjeni smještajni kapaciteti, te velika potražnja za ulaznicama obećavaju nezaboravan spetakl.

„Pred nama je bio velik izazov – uklopiti se u lijepu prirodu Jahorine i istovremeno u ozračje vrhunskog festivala, stoga smo za posjetitelje Festivala spremili posebne Jäger zone, dnevne na snijegu i večernju u sklopu Main stage šatora, U dnevnoj zoni , na terasi restorana Koliba i kod hotela Vučko, uz neizostavne Jägerette, posjetioci će biti u prilici pored Jägera kušati i naš specijalni punč odličnog okusa, Wintermeister. Večernja zona, smještena uz Main stage, bit će savršeno mjesto za druženje s ekipom. Uz ledenohladan Jäger shot ili odličan mixer s premium sokovima , užitak u izvedbi svjetskih i domaćih imena glazbene scene, bit će potpun. Pored toga, posjetioci će u Jäger zonama, osim nezaboravnih uspomena, kući ponijeti i neke od nagrada koje smo pripremili“, otkrila je Kristina Naletilić, brand managerica Jägermeistera u Bosni i Hercegovini.

Najkreativniji fanovi su već sad putem društvenih mreža brenda osvojili ulaznice. Ostalo je još malo vremena, do početka najiščekivanijeg glazbenog festivala. Jeste li spremni?