U doba kada emocije izražavamo putem smajlija, lajkova i srca, kada imamo više virtualnih prijatelja od onih stvarnih, kada nam nedostatak vremena, svakodnevni stres i mnogobrojne obaveze, ubijaju želju za izlaskom, prava je privilegija biti dio zajednice koja se često okuplja i zaista uživa u svojim druženjima.

A žene iz Ladies In zajednice to svakako znaju.

Privilegiju da po prvi put ove godine ugosti Ladies In članice, ovoga puta imao je Mostar. Nakon pića dobrodošlice, uslijedila je pozorišna predstava “Rodjaci”. Komedija ”Rodijaci”, rađena prema knjizi Petra Miloša ”Rodijak Ćipa”, priča o zgodama dvojice tipičnih hercegovačkih gastarbajtera, ”rodijaka” Stipe i Grge koji se nalaze na radu u Njemačkoj. Gošće su uživale u predstavi i u više navrata su pljeskom nagrađivale izvedbu.

Ladies In već tradicionalno prate i vrhunski brendovi, a na ovom su se eventu predstavili Jana, Subrina, Aqua Mineral, Hajdučke Vrleti Blidinje, Sarajevski kiseljak, Red Bull, Vinarija Nuić, Ledo, catering Apart Hotel Amicus Mostar, Wellness City Spa, Afrodita, My Paradise Ivana Marković, Threading by Lejla Habibija, Make Up by Marijana Bošnjak i Vele Lab.

”Sretna sam što sam večeras ovdje. Ladies In nam zaista svaki put priredi fantastičan provod, tako je i večeras u Mostaru. Pored odlične predstave tu su i zanimljive prezentacije. Posebno me privukao pult sa Subrinom. Do sada nisam koristila Subrina boje za kosu, ali od večeras sigurno hoću, jer sam upravo pronašla svoju idealnu nijansu”, kazala je Zijada Husić.

Bio je to još jedan event za pamćenje. Sjajna atmosfera, ugodno druženje, dobra muzika, ljubazno osoblje, odličan provod i mnogo sjajne energije, koji nas očekuje i na narednom druženju, koje je zakazano za mart u Narodnom pozorištu Sarajevu.