Street wear stil, urbane subklture i potreba da se odjećom iskaže stil, stav i pogled na svijet oko sebe bili su inspiracija Jägermeisteru, koji je u saradnji s renomiranim bosanskohercegovačkim street wear brendovima Molimao i Revolt Clothing ove jeseni predstavio limitirano izdanje T-shirt majica, pod nazivom #Jmstreetshirts.

Zanimljivi printovi su uklopivi u sve subkulturalne stilove i nosivi su u svim prilikama, od business casual stila, zabavne večeri s prijateljima, do festivala, putovanja, druženja…

Ekipa Jäger tima, fotograf Arnej Misirlić, make up artistica Maja Talović, frizerka Nora Pavlak, stilist Milan Senić te modeli Matea Nešić – Jovanović, Ajla Mutapčić, Nemanja Mačkić i Marko Karačić kroz galeriju fotografija prenijeli su pozitivnu energiju i vibru koju ovaj brend donosi.

Od minimalističkog dizajna preko dizajna inspiriranog grafitikulturom i simbolom Jägermeistera – jelenom, kolekcija Jmstreetshirts nudi nosive komade odjeće svima onima koji žele biti drugačiji, jedinstveni i odjećom iskazati stav.

Ukoliko i vi želite biti vlasnikom jedne od ovih cool majica, zapratite hashtag #jmstreetshirts i potražite službene stranice brenda na Facebooku i Instagramu.