Pravi mali grad šatora utaborio se na Tjentištu proteklog vikenda. Mnoga vesela društva kojima nisu smetali promijenjivi vremenski uvjeti provodila su se maksimalno uživajući u koncertima, planinarenju, šetnjama kroz prašumu Perućicu, raftingu na rijeci Tari, kupajući se u najvećem otvorenom bazenu na Balkanu, gledajući projekcije filmova na otvorenom…

Pričajući s posjetiteljima OK Festa, mogli bismo zaokružiti njihove komentare u jednu rečenicu: “Savršen vikend pun zabave, pozitivne energije i mnogo mnogo nezaboravnih uspomena!”

Prvi dan protekao je u užurbanom traženju najboljeg kamp mjesta, smještanja i razgledanja, a niz dobrih koncerata na Jägermeister music stageu u večernjim satima, otvorila je diva regije – Josipa Lisac.

Buđenje, ne baš u zoru nakon provoda prošle noći, doručak i  dnevna zabave je počela.

Najhrabriji su se uputili na planinarenje i rafting, a oni željni odmora, sa peškirom u ruci i neizostavnim narančastim vjenčićem u kosi na najveći otvoreni bazen u regiji.

Jägermeister, vođen onom ‘Skupljaj uspomene, a ne stvari’, brojnim posjetiteljima je pružio priliku da nazdrave u velikoj Jäger Zoni, odmore, ali i zbilja pravu, opipljivu uspomenu – neumorne ruke umjetnika Ante Marića crtale su privremene tetovaže i brze portrete posjetiteljima Jäger Zone. Tako su kući ponijeli uspomene koje, ne samo da mogu oživjeti u sjećanju, već i pogledati u njih –  na svojoj koži koja se još ježi od pomisli na fantastične trenutke provedene na OK Festu ili pogledom na svoj portret uvijek izmamiti osmijeh na lice – trenutci provedeni s prijateljima nemaju cijenu!

Druga noć rezervisana za TBF-ovce, Van Gogh i Psihomodo pop nije iznevjerila očekivanja fanova. Jäger zona bilo je mjesto uzavrele zabavne atmosfere, samo su shotovi izdržali – uvijek savršeno ohlađeni.

Treća i nažalost posljednja noć donijela je na Jäger Stage-u Let 3, Urban & 4 i bend Dubiozu kolektiv. Iako je kiša odlučila da nas iznenadi to nije smjetalo mnogobrojnim fanovima a uživaju u fantastičnim koncertima.

Umorni ali zadovoljni fanovi u kasnu noć zaputili su se u šatore, veselo prepričavajući uspomene s festa.

Još jedan OK fest je iza nas, ispunjen nezaboravnim momentima s dragim poznatim licima, novim prijateljstvima, dobrim željama nazdravljenim Jägerom, i mnogim lijepim uspomenama. Osmjesi na licima naših fanova, najveća su nagrada, a kratki aftermovie i fotografije podsjetiće nas još jednom na nezaboravne Jäger trenutke na OK festu!

Vidimo se sljedeće godine na Tjentištu!