Povodom završetka nagradne igre ZaPikaj Nagrade za FBiH, u Mercator centru Ložionička u Sarajevu upriličeno je izvlačenje sretnih dobitnica i dobitnika.

PikaKartica je organizirala nagradnu igru pod nazivom ZaPikaj Nagrade koja je trajala od 15. februara do 15. marta 2019. godine. Kupci su prilikom kupovine u Mercatoru i na INA Energopetrol benzinskim stanicama uz korištenje PikaKartice ili uz plaćanje Sberbank platnom PikaKarticom imali priliku osvojiti fenomenalne nagrade: 11 putovanja za dvije osobe u Istanbul, 35 poklon kupovina u Mercatoru i 20 poklon kupovina na INA i Energopetrol benzinskim stanicama.

Direktor Super Kartice Boris Barić izjavio je da upravo završena nagradna igra predstavlja nastavak uspješne priče brenda PikaKartica u Bosni i Hercegovini. Tokom nagradne igre podijeljeno je više od 600.000 kupona što je pokazatelj uspješnosti brenda i snage partnera PikaKartica programa.

U protekle četiri godine poslovanja realizirane su brojne aktivnosti koje su doprinjele stvaranju najvećeg programa lojalnosti u Bosni i Hercegovini sa više od 400.000 korisnica i korisnika. Snaga programa se ogleda i u činjenici da najveći brendovi poput Mercatora, Sberbanke te INA-e i Energopetrola prepoznaju važnost ulaganja u program lojalnosti i nagrađivanja svojih kupaca.

Dobitnici nagradne igre će biti objavljeni ovdje.