Elitnu nagradu za »Naj Wellness« u kategoriji Turizam veliki, koju dodjeljuje uredništvo »Dobro jutro, Slovenija«, već od samog početka dobiva Wellness Orhidelia. S jučerašnjom ponovnom i ukupno 10. pobjedom zaredom su u Termama Olimia zaokružili predivnu i nezaboravnu dekadu, koju opisuju u tri riječi – užitak, veselje i ponos.

Po mišljenju posjetioca je osjetiti Wellness Orhidelia u svoj njegovoj ljepoti neprocjenjiv doživljaj. I kao tim su u Termama Olimia još posebno ponosni da sa ponuđenim uslugama i odanim radom svakog člana tima mogu doprinijeti ka boljem tjelesnom osjećanju svakog pojedinca.

»Nagrada ‘Naj Wellness’ je najbolj moguća pohvala, sa kojom dokazujemo da su timski duh, odanost i želja za zajedničkim dobrom pravi put do konačnog uspjeha i povjerenja. Istovremeno, prestižna nagrada je za nas obaveza da sve najbolje, za što smo bili nagrađeni, njegujemo i neprestano nadograđujemo, jer su udobnost i zadovoljstvo naših gostiju uvijek na prvom mjestu,« rekao nam je Vasja Čretnik, direktor marketinga i prokurist Term Olimia, poslije objave rezultata.

10 SVIJEĆA NA TORTI

Wellness Orhidelia ove godine slavi okruglih 10 godina otkako je otvorio vrata u svijet termalnih užitaka, u svijet gdje se u simbiozu ujedine priroda i arhitektura, i u svijet gdje su na prvom mjestu ljudi i naše dobro osjećanje. S ponosom i veseljem se sve do jednom gostu nude dimenzije jednog potpuno drugačijeg svijeta, a prije svega savršenog unutrašnjeg mira. I kako takvoj godišnjici priliči proslava, u Termama Olimia će u mjesecu svibnju slaviti zajedno sa gostima.

Pridružite se:

8.5. 2019. je zvanični rođendan Wellnessa Orhidelia. I jer bez Vas, posjetioca, Wellnessa Orhidelia ne bi ni bilo, paziti će Vas na svakom koraku.

18.5. 2019. organiziraju svečani događaj na sasvim poseban, termalni i umirujući način. Gosti će moći uživati u cjelodnevnim selfness sadržajima i u sauna programima Gospodara vjetra.

JEDNIH I JEDINIH 10 JEDINSTVENIH UŽITAKA U WELLNESSU ORHIDELIA

Olimska termalna voda – stabilna, urbana, povezujuća i vitalizirajuća

Umirujući učinci prirodnih izvora termalne vode uspostavljaju ravnotežu između zdravlja, ljepote i dobrog osjećanja – kako izvan tako i unutar Vašeg tijela. A boca izvorske termalne vode goste doečka već na dolasku.

Suživot prirode i arhitekture

Wellness Orhidelia je arhitekturna poezija za oči, koja je u predivnu cjelinu povezala najmoćnije darove i izvore prirode. To je prostor gdje se Vaše oči odmore i prostor koji je za pažljivo prepletanje arhitekturnih vrhunaca dobio brojne međunarodno priznate nagrade.

Ljubičasta – boja harmonije

Ovdje se u termalnim bazenima prelivaju nježne ljubičaste nijanse. Kad se u harmoniju pomiješaju crvena i plava, nastane ljubičasta. Ako je crvena energija i plava duhovnost, onda je njihovo sjedinjenje ravnoteža osjećaja i razuma.

Tiha soba, podvodna glazba i svjetleća jama

Pssttt. Tamo Vas nitko neće naći. Uronite i slušajte podvodnu glazbenu harmoniju, lezite na oblak vodene postelje i pročitajte knjigu, ali među termalnim mjehurićima uživajte u dinamičnoj igri zvuka i boja.

S tokom

Zaplivajte i prepustite se, neka Vas spori i umirujući tok rijeke odnese gdje god želite.

Gdje kraljuje intima

U podivljalom svijetu, u kojem živimo, često zaboravimo na vlastitu intimu. U Wellness Orhidelia se ta ista prikrade sama od sebe. Uživajte u intimi svojih misli i senzualnih doživljaja. Ovdje ste u centru pažnej Vi i Vaše tijelo.

Svijet sauna – Prepustite se toplini i vjetru

Svijet sauna u Wellnessu Orhidelia se dijeli na finske saune, dio s parnim kupkama i onaj s tematskim odmaralištima. Slobodu tijela još dodatno nadgradi vanjska nudistična terasa s bazenom. Za one, koji žele tradiciju i predaju saunanja upoznati bolje, se svaki dan organiziraju razni programi, koje vode iskusni i vrhunski sauna majstori, poznati kao Gospodari vjetra.

Selfness programi – nazad k sebi

Wellness Orhidelia je prvi cjeloviti ponuđač selfness usluga u Sloveniji, novog trenda u svijetu. Na taj način gostima nude više od opuštanja. S posebno oblikovanim programima im pokažu put nazad k sebi, do samoostvarenja, do uspostavljanja ravnoteže na tjelesnoj i duhovnoj razini. S ciljem do kvalitetnijeg životnog stila.

Lokalno na svim razinama

Trude se da što više i na svim područjima jačaju lokalnu sredinu i tradiciju. Na taj način se povezuju s lokalnim proizvođačima hrane, travarima, umjetnicima i stvaraocima. A svaki od njih u cijelu priču donese djelić svoje priče.

Društveno odgovorno

Zaklinju se na s prirodom usklađenu, ekološku i biološku proizvodnju hrane i kozmetike. S rukom u ruci idu s zaštitom okoliša i uz sve to – trude se za dugotrajni rast društva u kojem djelujemo.