Već šesnaestu godinu zaredom u Širokom Brijegu se održava West Herzegowina Fest, na kojem su posjetiteljke i posjetitelji i ovaj put imali priliku uživati u kreativnosti iskazanoj kroz odličnu muziku, filmove i kratke priče. Svaku od tri večeri su zatvarali poznati izvođači i bandovi iz regije – Nina Badrić, Vojko V., Vatra, Kries, Bajaga i instruktori.

I ove godine, uz nagrade za najbolji band, film i kratku priču, dodijeljena je i nagrada za najbolji styling muzičkih izvođačica i izvođača koju je, sada već tradicionalno, pripremio Levi's. Jasno je da je vizualni dojam muzičarki i muzičara jako bitan, te je u tom duhu najbolje odjevena izvođačica nagrađena kompletnim Levi's outfitom u kome će zasigurno odlično izgledati na pozornici.

Levi's nagrada za kompletan styling ove godine je otišla u ruke Jasmine Šute, mlade i atraktivne pjevačice mostarskog pop-rock banda Floridus, koja je svoje favorite odabrala u Levi's shopu u Mepas Mallu. Floridus je nastao u Mostaru 2013, a već 2015. godine izdaje svoj prvi album te nastavlja nizati nastupe širom BiH, Srbije, Austrije te na mnogobrojnim koncertima i festivalima.