Vikend s ekipom u jednom od najboljih gradova Evrope, potpuno besplatno, i to vikend koji sami izaberete? Zvuči nevjerojatno, ali uz Jägermeister i moguće, ako do 12. augusta okupite ekipu, snimite video koji pokazuje da ste baš vi pobjednička ekipa i aplicirate.

Najkreativniji tim pakuje kofere, sprema se na aerodrom i putuje u jedan od najljepših gradova Evrope. Koji grad će to biti ostaje iznenađenje. Zemlje učesnice globalnog Jägermeister Student Exchangea su Njemačka, Austrija, Estonija, Danska, Grčka…

Ekipa koja će vas dočekati ima jedan zadatak: predstaviti svoj grad na najbolji mogući način. Najcool mjesta za provod, lokalni restorani, znamenitosti grada čekaju spremni i to sve potpuno besplatno. Jägermeister se pobrinuo da vikend bude bez stresa troškova koji prate svako putovanje. Pobjednička ekipa dužna je vratiti gostoprimstvo, te na isti način već jedan od sljedećih vikenda dočekati svoje domaćine.

Ako već niste do kraja ovog teksta počeli sa pripremama za snimanje videa, vrijeme je da to odmah učinite. Ostalo je malo vremena. Besplatni vikend u Evropi vas čeka.