Svi koji studiraju ili su studirali diče se redom, radom i disciplinom, ali ono što će se prepričavati unucima svakako su nezaboravne uspomene stvorene uz ekipu s faksa.

Studentice i studenti, ako želite svojim avanturama dodati i „osvajanje  medalje na Olimpijadi“, Jägermeister već treću godinu zaredom organizira Jägermeister Student Olympics, koncept koji okuplja četveročlane ekipe studenata i studentica oko luckastih zadataka, koji se odvijaju na posebno lijepim mjestima.

Za razliku od prethodnih godina, kad je vesela studentska karavana osvajala planine Vlašić i Bjelašnicu, ovog puta seli se priča na morsku obalu, u Neum! Finalistima i finalistkinjama se sprema nezaboravan, potpuno besplatan vikend. Sve što je potrebno je okupiti četveročlanu ekipu, prijaviti se u inbox Jägermeister službene stranice, odgovoriti na izazov i sačekati vijest o tome koja je ekipa izabrana u finale.

Sarajevski „Avatari“ prošle godine, briljirajući u osam Olimpijslih disciplina odnijeli su doma titulu najbolje ekipe, a studenticama i studentima poručili da se definitivno prijave na sljedeće izazove. Koji su im bili izazovi možete vidjeti u fotogaleriji i videu. Što čeka nove ekipe, koja morska iznenađenja sprema Jäger tim, ostat će tajna do 12. maja kada Studentska Olimpijada počinje.

Jeste li spremni za još jednu Jäger avanturu?