Čuveni Jägermeister ponovo će okupiti prave ljubitelje dobrog provoda. Nakon što je prošle godine za oko hiljadu zvanica priredio noć za pamćenje, brand će svojimvjernim fanovima i ove godine na isti datum, u isto vrijeme na istom mjestu prirediti još jedan spektakl. Ovogodišnji event nosi naziv ROOT56.

“ROOT56 je naziv koji je došao iz najvažnije stvari za svaki proizvod – iz njegove kvalitete, iz onoga što sačinjava Jägermeister, kvalitete njegovih sastojaka. Receptura sadrži 56 različitih korijenja, trava i biljaka iz cijelog svijeta, koji se pomno biraju i prolaze mnogo kontrola, a ostala je nepromijenjena od samog početka sve do danas. Zanimljiva igra riječi, prepuna značenja, činila nam se idealnom za naziv eventa kojim se želimo zahvaliti svim našim vjernim fanovima koji su propoznali kvalitetu našeg proizvoda. Ujedno ROOT56 je i naziv novog Jägermeister koktela, koji će biti ekskluzivno predstavljen uzvanicima eventa, a čiji je sastojak i đumbirovo pivo, te krastavac“, prišapnuli su nam iz marketinga brandaJägermeister za BiH.

Neobična kombinacija odličnog okusa u duhu je i branda Jägermeister koji se trudi već godinama biti inovativan i drugačiji. Kao što ujedinjuje neobične sastojke u svoj prepoznatljiv okus brand je okupio i tim stručnjaka i predstavnika iz javnog života koji rade na organizaciji eventa želeći zvanicama i ove godine prirediti nezaboravan provod pun različitih sadržaja kroz koje će ih voditi šarmantni dvojac iz popularne predstave Dame biraju Amila Terzimehić i Emir Fejzić.