Odbrojavanje do najvećeg takmičenja demo bendova u regiji, na banjalučkom Demofestu odavno je počelo, pripreme i probe su u punom jeku, a banjalučka tvrđava Kastel spremna je za još jedan muzički spektakl koji će se održati od 19. do 21. jula.

Pored takmičenja demo bendova, festival će upotpuniti i muzički nastupi Dječaka, Marka Louisa, Darka Rundeka, kao i nastup prošlogodišnjih pobjednika, benda Slonz iz Šapca.

Jack Daniel's, kao i prethodnih godina, za najboljeg gitaristu festivala spremio je specijalni poklon, vrhunsku Jack Daniel's električnu gitaru. Jackova gitara je jedan od omiljenih trofeja Demofesta, a neke su već postale i legendarne u rukama svojih vlasnika.

„Jackova gitara se itekako koristi, čak smo jednu pjesmu snimili na njoj“, otkrio nam je David, vlasnik Jackove gitare i gitarista pobjedničkog benda Degeneza iz 2016. godine.

Da bi uspomene na odličnu zabavu ostale nezaboravne, pobrinuo se Jack Daniel's na „old school“ način. Sve posjetiteljke i posjetioci Jack zone primjetit će hrpu razglednica na kojima će ispisati adresu i najljepše riječi dragim osobama te ih umetnuti u sandučić, a Jack Daniel's će se pobrinuti da stignu na pravu adresu. Uz to na šanku Jack zone, pored prepoznatljivih okusa najpoznatijeg američkog viskija, gošće i goste čeka specijalno osvježenje i najpoznatiji Jack koktel, Lynchburg Lemonade kao savršeno ljetno osvježenje.

Još malo je ostalo do Demofesta? Ko će odnijeti titulu najboljeg.

Živjeli!