Da li ste i vi od onih koji se trude na 14. februar biti drugačiji od drugih i iznenaditi onog kome ste poklonili srce nečim posebnim?

Ovog Valentinova u tome Vam pomaže Jack Daniel's koji će simbolično predstaviti svoj novi proizvod Tennessee Honey sa jedinstvenim spojem različitih okusa.

Promotivne degustacije Tennessee Honey u sarajevskim pubovima City Pub, Cheers, City Lounge i Murphy’s, na Valentinovo, 14. februara, počevši od 21 sat, nude idealnu priliku da dan zaljubljenih začinite unikatnim spojem viskija i meda.

U Tennessee Honey, prepoznatljiv miris Jack-a skladno dopunjuju miris pčelinjeg saća, slatke melase i aroma pečenog lješnjaka. Kada ga kušate iznenadit će vas slojeviti okusi prirodnog meda i čokolade koji elegantno i nezaboravno zaokružuju punoćom i toplinom palete.

Rijetko šta je tako posebno kao što je istinska ljubav dvoje ljudi. Na isti je način poseban i jedinstven spoj koji Jack Daniel's Tennesee Honey nudi. Bilo da ga pijete kao kratko ledeno piće ili pomiješan sa sodom, tonikom ili bezalkoholnim pićem na bazi limuna.

Milioni širom svijeta su rekli svoje. Izbor je sada na Vama!