Čista ljubav – to je ono što je stajalo iza ideje o osnivanju kompanije čija je misija korištenje prirodnog blaga za dobijanje najfinijih kozmetičkih kombinacija u našim sapunima i ostalim proizvodima.

Za nas, taj susret pun mirisa i boja bila je ljubav na prvi pogled, jer čim smo na sopstvenoj koži osjetili blagodeti prirode pretočene u vrhunsku prirodnu kozmetiku, znali smo da više nikad nećemo poželjeti ništa drugo. Iz takvog zanosa i strasti za prirodnim, jednostavnim i blagotvornim, rodila se Io&Bio radionica prirodne kozmetike.

Iz godine u godinu smo rasli i mi i naša ljubav prema prirodnom, a vremenom smo zaljubili i mnoge druge koji bez nas više ne mogu. Zajedno uživamo u sapunima koji su rađeni od pažljivo biranih hladno cijeđenih biljnih ulja, maslaca, prirodnih voskova i eteričnih ulja koja hrane naš najveći i najizloženiji organ – našu kožu. Eksperimetisali smo, mješali i kombinovali, igrali se sa bojama, aromama, teksturama – sve dok nismo našli prave kombinacije sastojaka za sopstvene probleme na koži.

A kada smo na sopstvenoj koži osjetili blagodeti prirodne kozmetike, znali smo da više nema povratka i da svoje otkriće moramo podjeliti sa svima. Priroda nam nudi sve što nam je potrebno – treba samo znati uzeti najbolje. Dopustite da naša ljubav, znanje i krativnost radi za vas. Probajte nas.