Šta je Tissue oil?

Kombinacija dragocjenih ulja namijenjenih ljekovitoj upotrebi i za liječenje različitih stanja kože. Tissue oil godinama je najprodavaniji proizvod na afričkom tržištu s dokazanim djelovanjem i prodanih više od dva miliona komada godišnje. Stručnjak je u njezi kože od 1973. Avon Justine Tissue Oil, ulje za njegu lica i tijela, učinkovito djeluje na smanjenje vidljivosti ožiljaka, strija i diskoloracija.

Koji su učinci Justine Tissue oila?

Justine ulje predstavlja jedinstvenu kombinaciju čak četiri dragocjena ulja: slatko bademovo ulje, kukuruzno i susamovo ulje, te ulje pšeničkih klica, a poznata formula obogaćena je i s 5 posto vitamina C i SPF faktorom 25. Učinkovitost nakon 28 dana korištenja ulja ogleda se u umanjenju vidljivosti postojećih i novih ožiljaka, strija i diskoloracija, hidratiziranoj i učvršćenoj koži, te ujednačenom tonu kože.

Za šta se koristi Justine Tissue Oil?

Zahvaljujući savršenoj formuli s uljima, te prikladnosti korištenja i za osjetljivu kožu, Avon Justine ulje se koristi za sprečavanje i nestanak zanoktica, tretiranje suhog tjemena, tjemenice kod beba, kao piling za ruke, za kupku, sprečavanje pelenskog osipa, prvu pomoć kod novonastalih opekotina na koži, brže zacjeljivanje ožiljaka nakon operacija i uklanjanja šavova, te masažu lica nakon čišćenja i prije nanošenja maske za lice.