Mostar je treći put zaredom zauzeo svoje mjesto u prestižnoj svjetskoj seriji Red Bull Cliff Diving. Najbolji skakači današnjice ponovo će 15. i 16. septembra pred mostarskom publikom pokazati svoje vještine. Mostar je ove godine peta stanica u Red Bull Cliff Diving seriji i nema sumnje da bi se baš tu mogao odlučiti ukupni pobjednik za 2017. godinu.

Ove godine, dio ovog velikog globalnog projekta biće i Hyundai, odnosno kompanija Hyundai Auto BH koja je generalni uvoznik i serviser Hyundai vozila za BiH. Hyundai Auto BH je preuzeo ulogu službenog prevoznika ovog velikog sportskog događaja čiji su domaćin Mostar i Bosna i Hercegovina.

Ovako veliki događaj za partnere traži samo velika imena i brendove, koji uspješno mogu odgovoriti na sve zahtjeve i visoke standarde organizacije, a kakav je bez sumnje Hyundai. Kroz ovaj globalni projekat Red Bulla, Hyundai Auto BH samo je potvrdio svoju opredjeljenost da podrži najveće događaje koji se organizuju u našoj zemlji iz oblasti ekonomije, kulture i sporta, a čiji se sudionici prevoze u Hyundai vozilima.