Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. uručila je tri vrijedne nagrade dobitnicima u nagradnoj igri Hypo karticu uzmi i nagradu preuzmi.

Nagradna igra je trajala od 23. februara do 24. marta 2015. godine, a bila je organizirana za nove korisnike Hypo MasterCard i Hypo Visa Revolving kartica.

Nagradni fond u ukupnoj vrijednosti od 7.500 KM otišao je u ruke Željku Konti iz Livna koji je osvojio Hypo Visa poklon karticu u vrijednosti 3.500 KM, Frani Drmiću iz Viteza, dobitniku Hypo Visa poklon kartice sa položenih 2.500 KM, dok je treću nagradu: Hypo Visa poklon karticu u iznosu 1.500 KM osvojila Džemila Alibegović iz Travnika.

Dobitnicima su nagrade uručene u Hypo poslovnim jedinicama u Livnu, Vitezu i Zenici.

“Nagradne igre su još jedan način da se zahvalimo svojim klijentima na povjerenju koje nam ukazuju. Uvijek je zadovoljstvo nagraditi vjernost” izjavio je Radomir Milošević, direktor Odjela marketinga i korporativnih komunikacija.

Sestrinska Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Banjaluka također je uručila vrijedne nagrade dobitnicima u istoj nagradnoj igri organiziranoj za klijente sa područja RS-a.