Garden City Hotel & Resort Konjic je za predstojeće zimske dane pripremio iznenađenje za sve svoje posjetiteljke i posjetioce. Projekat Zimska idila u Gardenu jedna je od aktivnosti kojima nastojimo ostvariti naš cilj, a to je poboljšati i unaprijediti turističku ponudu našeg grada i regije.

U periodu od 25. decembra 2017. do 25. januara 2018. Garden City Hotel & Resort Konjic po prvi put na području Hercegovine priprema čarobnu zimsku bajku, jer sezona klizanja na otvorenom počinje.

Čarobna bajka posjetiteljima nudi na raspolaganje klizalište, druženje sa Djeda Mrazom u čarobnoj kolibi, podjela paketića, raznovrsni zabavni progam i ambijent koji priliči prazničnoj atmosferi, te niz drugih aktivnosti koje očekuje upravo posjetiteljke i posjetioce Garden City Hotela & Resorta svaki dan u periodu od 12 do 20 sati.

Sigurni smo da će svoje mjesto u Gardenu ove zime pronaći posjetiteljke i posjetioci svih generacija jer ćemo kao i uvijek pripremiti ponešto za svakoga pored standardne ponude naših usluga.

Simbolična cijena klizanja na otvorenom će biti 2,00 KM uz omogućeni najam klizaljki po cijeni od 3,00 KM. Za više informacija kontaktirajte Garden City Hotel & Resort – www.gardencity.ba. Zimska idila je podržana od strane partnera projekta koji zajedno sa Garden City Hotel & Resortom obećavaju jedinstvenu zimsku idilu na otvorenom. Partneri projekta su Turistička zajednica HNK-Ž, Ministarstvo turizma i okoliša HNK-Ž, Ministarstvo finansija HNK-Ž, Opština Konjic, Coca Cola,  Igman, Oil AC, Addiko Banka, Central osiguranje, Rose Wood, Intersport, Zagrebinspekt.

Jedno je sigurno – nema pogrešnog izbora u Garden City-u. Garden City Hotel & Resort pored usluga smještaja nudi i usluge wellness&spa centra, sportske i zabavno-rekreativne sadržaje. Za poslovna događanja na raspolaganju Vam je Kongresno-zabavni centar InMotion, kao i posebno pripremljen ambijentalni Bosanski salon. U našoj ponudi za gastro užitak nudimo Vam restoran sa jelima nacionalne i internacionalne kuhinje, a ljubiteljima i ljubiteljicama dobre kapljice nudimo poseban ugođaj u našem Vinskom podrumu sa velikim izborom kvalitetnih hercegovačkih vina.

Za najmlađe tu je zabava u unutrašnjoj i vanjskoj igraoni. Posebno ističemo naše osoblje koje će svojom uslužnošću i gostoljubljem sasvim sigurno osvojiti sve one koji žele da provedu dio svog dragocjenog vremena u Hotelu Konjic.

A u novogodišnjoj noći, goste će uz svečanu trpezu i ukusne delicije zabavljati Maid Hećimović, Anida Šoljić i Maratonci band koji su garancija dobrog provoda. Novogodišnje aranžmane koje smo pripremili za naše goste možete pronaći na www.gardencity.ba ili na našoj FB ili IG stranici.

Novogodišnji paketići, pokloni, promrzli nosevi, topli osmijesi i zagrljaji, virtuozni pokreti na klizaljkama (i oni malo manje virtuozni), fotografije, muzika, pahulje, sačinjavat će pravu malu idilu i poligon dobrih uspomena koje vrijede.

Dođi i vidi, dođi i osjeti – Novi ritam življenja!